Om mig

Om mig

Emmy Pinzke

Jag heter Emmy Pinzke och är en upplevelsesökare och känslomässig äventyrare. Jag älskar att uppleva och möta mig själv och andra, genom närvaro och i kontakt med det som är. I kontakt med nuet och i kontakt med mig själv. I flöde. Jag glöder för en ständig längtan att fördjupa, expandera och utforska. Genom att inspireras, inspirera och en djup tro på att vi alla har alla svaren vi behöver inom oss själva. 

Jag har en grundövertygelse om att allt är möjligt och att förändring kan vara enkel. Att skiften får gå fort, samtidigt som det är tillåtet att ta den tid som behövs. Att allt sker när tiden är mogen. I perfektion.

Mitt arbete bygger på ett förhållningssätt om att expansion, i första hand, springer ur möten med oss själva. Att vi alla besitter den kunskap inom oss, som vi behöver för att skapa det liv som vi längtar efter att leva. Ett rikt liv. Ett liv i flöde.

Det är utifrån denna grund som jag kan supportera dig på din resa. Din resa att skala av, hitta hem, expandera inifrån och att öppna upp för nytt. För mer. Av det som redan finns, men som av olika anledningar hamnat i bakgrunden.

Varmt välkommen att, tillsammans med mig, utforska ett rikare liv – ett liv i flöde!

Jag tar emot klienter och erbjuder klasser/events på plats i Eskilstuna och på distans.

Medicine Woman Mastery Training, 2023-2024 ♥ Ceremonial Breathwork Training, 2023 ♥ Ceremoniell Cacao & Sacred Spaceholding, 2023 ♥ Medicine Woman Shamansk Healing Training, 2023 ♥ LEARN Coaching Fundamentals 70h, Khraft, 2023 ♥ Motiverande samtal-MI, HumaNova, 2021 ♥ LIFE Therapy®, 2020 ♥ The School of Womanly Arts – Mastery, Regena Thomashauer, 2019 ♥ Yogalärare 200h, Axelson Institute, 2019 ♥ Access Consciousness® – Access the Bars®, 2016 ♥ Gravidyoga 50h, Yogayama Teacher Training®, 2015 ♥ Reiki Level 1, Tanmaya Honervogt, 1995 ♥