Yogainspirerad Kvinnocirkel

888 kr för 4 tillfällen

måndag den 15:e, 22:e, 29:e januari samt 5:e februari 2024

Varmt välkommen till en yogainspirerad Kvinnocirkel där vi möts i en mindre grupp (max 8 personer) vid 4 tillfällen a’ 1,5 timmar – vecka 3 + 4 + 5 + 6, 2024. Tillfällen som bjuder in till närvaro och till att uppleva det som är i dig – genom stunder i rörelse och stillhet.

Det här är 4 tillfällen för dig som identifierar dig som kvinna och som längtar efter att stanna upp och skapa mer utrymme för dig själv att bara vara. För dig som, i ett kravlöst rum, vill stärka relationen till dig själv – din känsla, din kropp. För dig som vill fördjupa och möta dig själv på nya sätt. Som längtar efter att skapa nya förutsättningar och en ny riktning, going forward.

Du kommer att guidas i avslappning, andning, meditationsövningar, enkla fysiska rörelser och att, inför dig själv, sätta ord på dina upplevelser och din längtan. Du kommer även att bjudas in till att dela dina upplevelser i par och tillsammans med gruppen – i den omfattning som det känns tryggt och sant för just dig.

Inga förkunskaper krävs. Du deltar helt på dina egna villkor, utifrån där du befinner dig & utifrån din längtan!

Pris: 888 kr för alla 4 tillfällen (måndag den 15:e, 22:a, 29:e januari samt 5:e februari 2024 kl 18:30 – ca 20). Plats: Denna kurs kommer att hållas i Eskilstuna. Din anmälan är bindande och gäller hela kursen.

Rekommenderad klädsel: Mjuka kläder, som du trivs och känner dig bekväm i. Alla tillbehör som du kommer att behöva finns att låna på plats.

Varmt välkommen till ett space där allt får finnas & där allt är möjligt!! Magic…

// Emmy