Workshop med eldceremoni

395 kr

Söndag 12 november, kl. 15:00

Varmt välkommen på workshop med eldceremoni – ett tillfälle att landa in och möta dig själv i en tillåtande, trygg och kraftfull samvaro tillsammans med andra. Ett tillfälle att, genom tacksamhet och vördnad, möta det som är och bjuda in och öppna upp för mer. Mer överflöd och mer magi. I ditt liv.

Under workshopen kommer du att guidas i grundande, frigörande och avslappnande övningar som öppnar upp för ökad närvaro, kontakt och stillhet. Övningar som skapar förutsättningar för ett expanderande möte med dig själv. I närvaro med andra.

Du kommer även att guidas i verktyg för att på ett nyfiket och utforskande sätt, titta på och reflektera över något specifikt i ditt liv som du önskar ökad klarhet i. Alternativt utforska det som är uppe i och omkring dig – här och nu. Att bjuda in och öppna upp för nya insikter och möjligheter.

Workhopen avslutas utomhus med en kraftfull och vacker eldceremoni, vilken genomförs i enlighet med shamansk naturlära från Peru.

Pris: 395 kr per person. När: söndag 12 november, kl. 15.00 till ca 17.30. Plats: Denna workshop kommer att hållas i Eskilstuna, Ärsta. Din anmälan är bindande, men din plats kan överlåtas vid förhinder.

Rekommenderad klädselkom i mjuka inomhuskläder som du känner dig bekväm och avslappnad i. Och ta med dig kläder för utomhusbruk – t.ex. överdragsbyxor, jacka, mössa och vantar. Och rejäla skor. Då vi kommer att vara ute under en längre tid och det tenderar att bli kallt när vi står stilla, så är rekommendationen ”hellre för mycket än för lite”.

Vad ska jag ta med:

  • 3 valfria stenar som du dras till. ”Natur-” eller ”ädel”-stenar. Att använda till workshopen och som du sedan tar med dig hem igen.
  • Papper och penna om du vill anteckna utöver själva övningarna (material tillhandahålls för övningarna).
  • En valfri gåva till elden – en blomma/en ört/rökelse/en krydda (t.ex. kanelstång eller stjärnanis..)/en liten sten. Något som du värderar och som känns som en ”sann” gåva för dig.
  • Skallra – om du har.
  • Utekläder – se mer info under avsnittet ”Rekommenderad klädsel” ovan.

Varmt välkommen / Emmy