Release Party

För ett liv i flöde

Release Party – för ett liv i flöde

  • Längtar du efter att vara mer närvarande och i kontakt med dina känslor?
  • Längtar du efter att släppa taget om det som har varit och göra plats för något nytt?
  • Längtar du efter ett friare liv i närvaro och acceptans?
  • Längtar du efter att känna dig mer levande? 
  • Längtar du efter ett liv i flöde?

Release Party är utrymmet där alla känslor är välkomna, där allt som finns får finnas. Där du, i en lugn och trygg miljö, får tillfälle att utforska och bekanta dig med känslor. Där såväl lagrade som nya känslor välkomnas och får ta plats. Där känslor bjuds in till att upplevas precis som de är. Där de ges utrymme att vara fria.

Genom guidad andning, rörelse och närvaro bjuder vi in, utforskar och släpper känslor fria. De känslor som finns här och nu och de känslor som är lagrade i kroppen sedan tidigare. De känslor som är redo att komma upp till ytan, göra sig hörda, få en röst, ett uttryck.

Du deltar helt på dina villkor, i den takt som är rätt för dig här och nu. Din kropp sätter takten, det är din kropp som styr. 

Release Party – utrymmet där allt får finnas och allt är perfekt precis på det sätt som det är.

Upplägg

Release Party-klass genomförs i grupp eller som individuell session.  

Övningar i stillhet varvas med stunder i rörelse. Allt utifrån dina villkor, din kropp, din längtan. 

Varje klass har fokus på en viss känsla såsom glädje, sorg, ilska, rädsla, kärlek, tacksamhet … Temat varierar alltså från klass till klass.

Mjuka, bekväma kläder – typ träningsbyxor och en topp/t-shirt – är att föredra. Ta gärna med en extra tröja som du kan använda under avslappningen om du känner dig frusen. Eventuella smycken kan vara sköna att ta av inför klassen. 

Direkt efter klassen kan det, om möjligt, vara skönt att inte ha några åtaganden. Att ge kroppen utrymme att smälta, följa sin längtan, sin rytm. Där och då.

Påbörja din resa tillsammans med mig

Du som väljer att boka en session med mig är öppen och nyfiken inför din egen utveckling, du har en längtan och är redo att titta inåt och möta dig själv. Redo att välja ”något mer”, utan att nödvändigtvis veta vad detta ”mer” är.

Välkommen att, tillsammans med mig, utforska ett rikare liv – ett liv i flöde!

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig för att boka en tid. Du kan också ringa mig för att boka en tid på 070 - 666 96 78