Life Therapy®

För ett liv i flöde

Life Therapy® – för ett liv i flöde

Har du ett stressat nervsystem? Brottas du med destruktiva mentala mönster? Känner du dig tom på energi? Känner du dig utmattad? Har du en känsla av att du sitter fast? … eller mår du kanske redan bra, men längtar efter ”något mer”?

Skulle du vilja hjälpa ditt stressade system att slappna av? Bjuda in din trötta kropp till vila och läkning? Vill du stärka din självkänsla och öka respekten och kärleken till dig själv? Vill du samla dina energier och höja din energinivå? Vill du känna dig starkare och mer närvarande i din kropp? Längtar du efter att utvecklas och att vara mer av dig själv?

Då har du hittat rätt! Genom LIFE Therapy® kan vi arbeta med allt detta.

LIFE Therapy® är en medvetandeutvidgande kroppsbehandling som fokuserar på helheten. På att allt hänger samman och att ett liv i välmående springer ur en helhet. Genom att arbeta med såväl det fysiska och mentala som det spirituella och emotionella, skapas helt nya förutsättningar till välmående och förändring. Genom LIFE Therapy® aktiveras kroppens egen intelligens. Kroppens egen förmåga till läkning och återhämtning.

Fokus i behandlingen är att, i ett djupt avslappnat tillstånd, aktivera kroppens naturliga flöde. Att bjuda in kroppen till att släppa blockeringar, destruktiva mönster och låsningar – såväl fysiska som mentala. Att skapa utrymme för mer. Att skapa utrymme för ett liv i flöde.

LIFE Therapy®…

Läkning på kroppens egna villkor

Inom LIFE Therapy® är det du, och din kropps behov, som är i fokus. Behandlingen sker i dialog och i samklang med din kropp, dina behov, din längtan. Den läkning och utveckling som aktiveras sker helt på dina villkor. Utifrån detta så finns det inte på ETT sätt som behandlingen utförs eller ETT sätt som själva behandlingen och efterföljande läkning upplevs.

Beroende på vad du bär med dig – såväl fysiskt som psykiskt – så kommer du att uppleva LIFE Therapy® på ett helt unikt sätt, ett sätt som är ditt. Oavsett din upplevelse så aktiveras en förändringsprocess i din kropp och läkningen, av det som är du, tar fart.

Känslorna och upplevelserna som aktiveras i samband med behandlingen är för vissa, enbart ”positiva”, behagliga och sköna. För andra kan gamla sår, minnen, trauman och skador, som du kanske inte längre trodde fanns kvar, initialt aktiveras som en del av läkningsprocessen.

Den första tiden när nervsystemet börjar läka kan i vissa fall vara intensiv, vilket kan innebära en känsla av djup trötthet. Det är kroppens sätt att uttrycka ett behov av stillhet och utrymme för läkning. Lyssna till din kropp och de signaler den ger. Stötta och tillåt det som sker, att ske. Tröttheten kommer att gå över, det är helt normalt och en del av den holistiska läkningsprocessen.

Processen kommer att ske i det tempo som just din kropp är redo för. Din kropp sätter takten, det är din kropp som styr.  Ibland kan det kännas som att det inte sker tillräckligt fort eller att det går fortare än vad du i sinnet känner dig redo för. Lita till din kropp – att saker och ting sker när det är moget.

En behandling i tre steg

Den inledande Life Therapy®-behandlingen genomförs i tre steg, bestående av ett inledande samtal på telefon, ett fysiskt möte med kroppsbehandling och ett uppföljningssamtal på telefon.

Vid det inledande samtalet stämmer jag som terapeut och du som klient, av nuläge, förväntningar, fokusområden och förbereder inför steg 2 – kroppsbehandlingen. I det andra steget ligger fullt fokus på själva kroppsbehandlingen. Detta steg innefattar en två timmars behandling, där du som klient ligger på massagebänk. Vid uppföljningssamtalet fortsätter processen med reflektion, frågor samt dialog om vägen framåt.

Upplägget i tre delar är för att skapa bästa möjliga förutsättningar för dig, din önskan din längtan. För att skapa utrymme för ”mer”. För ett liv i flöde.

Den inledande behandlingen kan vid önskemål följas av ytterligare LIFE Therapy®-behandlingar. Dessa sker som separata tillfällen om 1-2 timmar utifrån överenskommelse vid bokning. I samklang med din kropp, dina behov, din längtan.

Vid behandlingstillfällena är mjuka, bekväma kläder utan spännen eller hårda detaljer är att föredra. Eventuella halsband eller örhängen tas med fördel av innan behandlingen. 

Direkt efter kroppsbehandlingen kan det, om möjligt, vara skönt att inte ha några åtaganden. Att ge kroppen utrymme att smälta, följa sin längtan, sin rytm. Där och då.

Påbörja din resa tillsammans med mig

Du som väljer att boka en session med mig är öppen och nyfiken inför din egen utveckling, du har en längtan och är redo att titta inåt och möta dig själv. Redo att välja ”något mer”, utan att nödvändigtvis veta vad detta ”mer” är.

Välkommen att, tillsammans med mig, utforska ett rikare liv – ett liv i flöde!

För ytterligare information om Life Therapy® – se www.life-therapy.se

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig för att boka en tid. Du kan också ringa mig för att boka en tid på 070 - 666 96 78